København bugner af lækre vinbarer. Vi har fundet frem til nogle af de bedste steder at drikke vin i solen i København.

Vin smager bare lidt bedre, når solen skinner. Ikke mindst i København. Derfor har vi spurgt os omkring, smagt og drukket os – ja lettere berusede her i sommervarmen for at finde frem til de bedste steder at drikke vin i solen i København.

Pompette på Møllegade

Pompette er en lille perle, som mange har rost efterhånden, men af god grund. Der er gode vine på hylderne, som man selv går ind og vælger i deres kølerum. Nemmere bliver det ikke, og så er personalet verdens sødeste.

Gaarden & Gaden på Nørrebrogade

Her finder du en masse dejlige vine og nogle lækre små retter. Solen bager stort set ned hele dagen, og så er det et rigtigt “hej-hej”-sted, fordi der er så mange som cykler forbi. Hyg dig i solen.

Undici på Christianshavn

Fra sidst på eftermiddagen kan du slænge dig ved kanalerne med lækre italienske vine eller en drink. Pssst. Undici har måske byens bedste Aperol Spritz. Og bliver du hængende længere, så er der også italiensk mad, så Mamma Mia synger helt til Italien af glæde.

Les Trois Cochons på Værnedamsvej

Her kan du nyde udsigten af livet på Værnedamsvej, spotte ansigter og mæske dig i et overdådigt skaldyrsfad, som er perfekt til både sol og hvidvin.

Mission på Havnegade

Rimelige priser, masser af sol udenfor. Og så er du også tæt på vandet. Men priser på glas fra 70-130 kroner er det her blevet en sommerfavorit.

Restaurant Radio på Julius Thomsens Gade

Her finder du en af byens lækre terrasser, som har sol hver dag fra 13-19. Du får vin og lækker mad, der passer til enhver pengepung.

La Banchina på Refshaleøen

På en solrig og varm dag er det her perfekt, hvis du vil nyde lidt lækker vin og hoppe i vandet på samme tid. Mere strandlækkert bliver det nærmest ikke i København.