Har du allerede FOMO over ikke at være en del af Roskilde i år? Nu er der godt nyt. Specielt, hvis du er en af dem, der ikke havde billet til årets aflyste festival, for nu kan du nemlig sikre dig billetter til Roskilde Festival 2021.

Tusindvis coronasukkede i takt, da årets Roskilde Festival blev aflyst. Men nu er der godt nyt til Roskilde-hungrende unge og gamle, for tirsdag den 12. maj kl. 12.00 begynder salget af billetter til Roskilde Festival 2021. Det oplyser Roskilde Festival på sin hjemmeside.

I første omgang kommer Roskilde Festival til at sælge alle refunderede partoutbilletter og Special Camping-produkter til ventelister.

Og fredag er der deadline for valget om enten at overføre 2020-billetter til Roskilde Festival 2021 eller få billetterne refunderet.

Du skal tilmelde dig ventelisterne inden 11. maj 2020 kl. 24.00, hvis du ønsker at købe en partoutbillet eller et Special Camping-produkt til Roskilde Festival 2021. Hvis du har tilmeldt dig ventelisten for 2020-billetter, tilmeldes du automatisk 2021-billetter.

Du modtager herefter et link på mail til billetsalget tirsdag 12. maj kl. 12.00. Alle på ventelisten får besked. Man er ikke bagerst i køen, hvis man har skrevet sig sidst op. Alle har samme mulighed.

Det vil være muligt at købe billetter indtil mandag 18. maj kl. 24.00, medmindre der er udsolgt inden. Billetterne sælges efter først-til-mølle-princippet.

Læs meget mere på Roskilde Festivals hjemmeside via linket her.