Hos Gudrun’s Goodies i Sankt Peders Stræde træder du ind i en hyggelig stue. Her står Gudrun selv med hjertevarme og måske Indre By’s største smil og serverer hjemmelavede lækkerier og kaffe.

De lækreste hjemmelavede islandske kager. Lidt brunch, frokost. Kaffe og vin. Gudrun har bragt et stykke af islandsk kagekultur og venlige, åbne arme med til Indre By med åbningen af Gudrun’s Goodies.

Her kan du hver dag kigge forbi i en hyggelig og hjemlig islandsk stue hele dagen.

”Jeg har altid drømt om at åbne mit eget sted. Og for mig har det været så vigtigt at skabe et hyggeligt og hjemligt hangout-sted, hvor den islandske imødekommenhed og åbenhed er et stort element i caféen”, siger 54-årige Gudrun Gunnarsdottir, der ejer Gudrun’s Goodies.

Derfor vil du også med det samme opleve Indre By’s måske største smil, når Gudrun tager imod dig.

På menukortet fylder kager meget. Gudrun vil nemlig gerne invitere til islandsk kagebord. Derfor kan du her mæske dig i blandt andet islandsk pandekage med fløde og syltetøj, hjemmelavet skyrkage og en drøm af en crumble cake på havremælk. Det kan jeg bekræfte. Jeg har nemlig været menukortet igennem.

”Alt er hjemmelavet. Og jeg har virkelig forsøgt at tage et stykke Island med mig her på caféen”, fortæller Gudrun.

LÆS OGSÅ: Chokoladekage med choko-mocca-ganache

Det hele handler dog ikke om kage. Til frokost kan du eksempelvis sætte tænderne i hjemmelavet islandsk rugbrød med ost eller en salat med kylling. I weekenden disker Gudrun op med brunch. Og så er her også både islandsk øl og vin.

”Og så har jeg fantastisk kaffe til rimelige priser”, fortæller Gudrun.

Gudrun’s Goodies har åbent alle hverdage fra 8-20. Lørdag fra 10-20. Og søndag fra 10-18. Du finder Gudrun’s Goodies i Sankt Peders Stræde 35. Og pssst. Her er faktisk så hjemligt, at du er velkommen til at tage din hund med. Jeg er vild med det her sted.