Morten Breum er første topnavn til ØreSound Festival, der ser dagens lys til august med tre dage fyldt med koncerter, musik, mad og kultur.

Den 12.-14. august 2021 lægger Femøren og Tiøren græs, sand og vand til ØreSound Festival. En nytænkende 3-dages musikfestival med både koncerter og kultur.

Festivalen vil tage den pulserende energi fra de københavnske gader og lade den udfolde sig i Amager Strandparks naturskønne omgivelser. Her vil der være fokus på et urbant miljø, hvor mainstream musik, gastronomiske oplevelser og fællesskab går op i en højere enhed.

Der bliver plads til 30.000 gæster. Og det musikalske program vil byde på alt det bedste fra EDM, Rap, Pop og Pop-Rock-genrerne. På den måde vil festivalen favne så bredt som muligt.

Man vil kunne opleve internationale artister, store danske navne og nyere danske navne med international sound. Første navn på plakaten er den internationale stjerne-DJ Morten Breum, der altid er garant for underholdning i verdensklasse.

B‍illetsalget til ØreSound Festival er allerede begyndt via Ticketmaster. En partout-billet til festivalen koster 1.250 kroner.

Foto: Søren Lynggard Andersen