Julias Moon. Søren Huss. Pernille Rosendahl. Aksglæde. Liss og Scarlet Pleasure. Den 29. til den 31. oktober kan du endelig opleve lidt festivalvibes. Med coronasikker afstand. Naturligvis. Det sker, når Musik i Lejet inviterer til Vintersol på Refshaleøen.

Hvor har jeg glædet mig til at kunne skrive en artikel som den her i den coronatid, vi er i. Men nu sker det altså. Og jeg glæder mig allerede helt vildt til Vintersol på Refshaleøen.

Det er Tisvildelejes sommerfestival Musik i Lejet, der står bag arrangementet med tre koncertdage på Reffen.

Vintersol kommer til at dyrke alt det, vi har undværet alt for længe. Festivalen har sammensat et stærkt program, der både maner til eftertanke og går lige i dansebenene.

“Vintersol er opstået med et ønske om at samle folk og genskabe den festival-oplevelse, som vi efterhånden har måtte undvære i mange måneder. Vi har med Vintersol en helt særlig mulighed for at skabe mindeværdige oplevelser i nogle rammer, der samtidig tager hensyn til den tid, vi er i lige nu,” siger Musik i Lejets bestyrelsesformand, Peter Maarbjerg.

Programmet til Vintersol er forskelligt fra dag til dag med underholdning og koncerter for et siddende publikum. En konferencier fører publikum gennem aftenen, og undervejs kan gæsterne forsyne sig med streetfood og drikkevarer.

Billetter til Vintersol koster 295 kr. + gebyr pr. aften og kan købes via linket her på Musik i Lejets hjemmeside.

Dørene åbner hver dag klokken 18, mens koncerterne forløber fra 19.30 til 22.00.

Program:

Torsdag den 29. oktober: Søren Huss & Pernille Rosendahl
Fredag den 30. oktober: Aksglæde & Liss
Lørdag den 31. oktober: Julias Moon & Scarlet Pleasure