Indrømmet. Jeg er ved at få fuldstændig, aldeles og altomsluttende coronakuller af ikke at kunne gå ud på restauranter i øjeblikket. Heldigvis er der noget at glæde sig til. For lige så snart, vi må gå ud igen. Og det er heldigvis snart, så åbner Keyser Social tæt på Nørreport. Glæder du dig lige så meget som mig?

Asiatisk social dining krydret med de bedste nordiske råvarer. Sådan bliver konceptet på Københavns helt nye asian darling Keyser Social.

“Vi kommer til at servere en anderledes madoplevelse, hvor både stemning og mad passer godt sammen. Stemningen vil være uformel og kvaliteten i top”, siger Morten Pedersen.

Han er direktør og partner i restaurantkæden DiningSix, som står bag Keyser Social. DiningSix har også populære Basso og Köd i porteføljen, og med sig til åbningen af den nye restaurant er Morten Pedersen gået sammen med Daniel Olsen og Kristian Johann Valentin, som tidligere har været med til at åbne Lolly i Rådhusstræde. Og netop det partnerskab forventer Morten Pedersen sig meget af.

Keyser Social
Daniel Olsen og Kristian Johann Valentin har tidligere været med til at åbne Lolly, der kombinerer det asiatiske køkken med cocktails. Nu skal de tilføre spice til Keyser Social.

På Keyser Social bliver konceptet altså asiatisk social dining med priser, der er til at betale, og som du måske allerede kender det fra Basso, hvor man får serveret 10 retter til 398 kroner. Det er da til at betale.

“På Basso har vi i lang tid set, at social dining-konceptet er populært med det italienske køkken. Vi mener, at vi på Keyser Social kan kombinere det koncept med det asiatiske køkken, hvor vi kan ramme bredt med alle de gode smage og nuancer, der er i de forskellige asiatiske lande”, siger Morten Pedersen.

Han glæder sig til at åbne restauranten og er sikker på, at med satsningen på både kvalitet og stemning, så skal det nye skud på stammen nok blive en succes, selvom det bliver en anderledes start end forventet med hele coronasituationen.

Jeg kan ihvertfald ikke vente med – og heldigvis snart at besøge Keyser Social. Den kommer til at ligge på Frederiksborggade 20. Tæt på Nørreport Station og Torvehallerne.

Læs også: Københavns bedste franske brasserie? ”Må vi begynde med et glas Côte-Rôtie, s’il vous plaît”