DinnerDays er tilbage fra den 11. – 20. oktober – større end nogensinde – og med rekordmange toprestauranter på menuen. Du kan få fingre i billetter til både michelinrestauranten 108, A.O.C.’s søsterrestaurant Trio, Bodil, No. 2 og mange flere. Billetsalget starter den 29. august 2019.

Efterårsferien nærmer sig – men det betyder ikke, at du skal ligge foran tv’et hele ugen. Nej, for madfestivalen DinnerDays venter rundt om hjørnet! I år er festivalen større end nogensinde, og du kan vælge mellem mere end 100 restauranter i hele landet til en appetitvækkende pris. Spis 3-retter for 210 kroner (+gebyr) fra den 11.- 20. oktober.

DinnerDays i København har igen i år en finger på blusset, når nogle af byens mest eftertragtede restauranter inviterer indenfor til retter, som ligger langt fra hverdagskost. Smag saftigt kød hos Retour, spis dig igennem smukke serveringer hos Bodil, find din favorit blandt Madklubbens darlings eller nyd udsigten over Christianshavns Kanal på No. 2. Er du lidt af en “klimatosse”, kan du også opleve den grønne oase, Gemyse i Tivoli.

Michelin for en skilling

Restaurantfestivalen DinnerDays er også for de foodies, som drømmer om den helt særlige aften. Lægger du lidt mere i pengebøssen, kan du få en vaskeægte michelin- eller gourmetoplevelse. For kun 400 (+gebyr) kan du smage dig igennem gastronomi på Nomas lillebror, Restaurant 108, tage et smut på 9. etage til restauranten Trio eller til den anmelderroste Restaurant Barr.

“Vi har det seneste år oplevet en voksende appetit for konceptet. Endnu flere toprestauranter er med på listen, derfor kan vi tilbyde madoplevelser til både kæresteparret, som skal fejre efterårsferien og til den fødte foodie, som vil have en stor madoplevelse, men ikke orker at spise havregryn resten af måneden, “siger Sofie Twisttmann Hansen, PR & Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking

Billetsalg og flere restauranter slår rekorder

DinnerDays har eksisteret i fire år, og i den periode er antallet af deltagende restauranter mere end tidoblet – fra 10 til nu over 100 restauranter.

Gæsterne har spist og spist og spist. Til DinnerDays i uge 7 blev alle rekorder slået, da billetsalget steg med mere end 70 procent på landsplan sammenlignet med uge 7 i 2018. For at stille gæsternes sult får de derfor endnu mere at tygge på til DinnerDays denne efterårsferie.

Kom først til fadet

Vil du være sikker på, at du får gaflet billetterne til din yndlingsrestaurant? Så vær klar, når billetsalget starter d. 29. august 2019 på www.dinnerdays.com.