Hos nyåbnede Unicorns & Rainbows Studio i Studiestræde handler det om at være glad. Gøre dig glad og have glade produkter på hylderne. Her kan du mæske dig i både hjemmelavede marengs, specialproduceret is, kaffe og en masse andre glade ting. Og så er det hele økologisk.

”Vi skal være mere glade. Simpelthen. Og det handler om at give noget videre”.

Sådan lyder det om ideen bag Unicorns & Rainbows Studio fra indehaver, Charlotte Sejersen Orland. Hun har selv oplevet kun at mærke glæden i hverdagen glimtvis. Og det bestemte hun sig for at gøre noget ved.

”Konceptet med Unicorns & Rainbows Studio er meget at lære at omfavne glæde. Mange har et liv, hvor det med at være glad, det er man en fredag aften. Det er bare ikke nok. Derfor har jeg skabt det her univers, hvor det er meningen man skal blive gladere”, fortæller hun.

Unicorns & Rainbows Studio

Og glad, det bliver man. Her i studiet er der nemlig lyserødt og pink i alle de nuancer, man kan forestille sig. Og så springer en enhjørning ud af den ene væg, hvis man nu skulle være i tvivl om, hvor man er landet.

”Jeg har haft lyst til at skabe et farverigt univers, der hele tiden kan ændre sig. Og bruge rummet hernede som et lærred”, siger Charlotte Sejersen Orland.

Hun har i mange år haft en forkærlighed for at bage økologiske marengs, når hun havde fri fra arbejde. Og det bringer hun med videre som hovedingrediensen i Unicorns & Rainbows Studio.

Unicorns & Rainbows Studio

”Marengs er et sjovt og lækkert produkt, der lidt er blevet glemt. Det er hverdagskys, som vi bager hver dag her i butikken. Og så serverer vi dem her om sommeren med en økologisk is, som er speciallavet til os fra et lille lokalt ismejeri”, fortæller hun.

Du kan dog også gå ombord i en økologisk champagne. Lyserød naturligvis. Kaffe, limonade eller mange af de andre glade og økologiske produkter, som Unicorns & Rainbows Studio sælger.

”Det mest almindelige, vi har, er nok en cola”, griner Charlotte Sejersen Orland.

Unicorns & Rainbows Studio

Du finder Unicorns & Rainbows Studio I Studiestræde 16. Og her er der åbent fra frokost og til, der ikke længere er mennesker i gaden.

Unicorns & Rainbows Studio