Gåturen i Frederiksberg Have er netop blevet lidt bedre. Nu kan du nemlig varme dig med drikkevarer, lune sandwich og lækkert bagværk fra Meyers nye pop up-truck ved Fasangården.

Selvom det meste af København fortsat er lukket ned, er det i den grad tilladt både at gå tur og servere takeaway. Det kombinerer Meyers med salg af både varme drikkevarer, lune sandwich og lækkert bagværk fra en pop up-truck foran Fasangården.

Frem til mandag d. 5. april kan du tage et pitstop ved Fasangården, hvor den farverige foodtruck står parkeret. Her kan du lune hænderne på en af Meyers brandvarme drikke, få stillet sulten med en sprød grillet sandwich, eller få en kanelsnurre og en brownie med til den søde tand. Alt er lige til at snuppe med på gåturen.

Skal du lunes helt igennem, kan du bestille en æbletoddy, som er en varm og spicy drik lavet på æblemost fra Lilleø, kogt op med friske æbler, ingefær, citron, hibiscus og krydderier. Æbletoddyen kan bestilles både med og uden rom.

Du finder Meyers pop up-truck foran Fasangården ved Søndre Fasanvej 73. Der er åbent frem til mandag den 5. april alle dage fra 11 til 18.