Nytorv-restauranten Hidden Dimsum er kendt for sine mundvandsfremkaldende kinesiske retter, som kokke fra hele verden lægger vejen forbi for at bestille. Nu åbner bagmændene natmadsversionen: Hidden Dimsum By Night.

Hvis du er bekendt med følelsen af at crave dim sum, når du er på vej hjem fra en sen aften på kontoret, så har vi gode nyheder. Restauranten Hidden Dimsum, der ligger på Nytorv, åbner nemlig et nyt natmadskoncept, Hidden Dimsum By Night, hvor du kan bestille dim sum så sent som klokken to om natten.

Hidden Dimsum By Night
Foto: Hidden Dimsum

Det oplyser Hidden Dimsum på sin Instagram-profil.

Åbningen af den nye snack- og natmadsrestaurant sker den 1. februar, hvor Hiddens Dimsums kælder begynder at holdetåbent torsdag til lørdag fra klokken 20 til to. Her kan du spise frisklavet bao eller endda nyde en øl, når du for eksempel er på vej hjem fra byen.

“Kom og fejr denne specielle begivenhed med os sammen med ligesindede mennesker, der forstår den sande essens i natmad efter et par øl midt om natten,” lokker Hidden Dimsum i invitationen til åbningsfesten, hvor der vil være gratis bao og øl til de 100 første gæster, der lægger vejen forbi det nye natkoncept.

“Allerede nu har Hidden Dimsum By Night oplevet en enorm interesse. Vi glæder os meget til at servere asiatisk street food med øl til jer midt om natten,” skriver Hidden Dimsum på sin Instagram-profil.

Læs også: Fra jord til bord og Møn til Vesterbro: Emil åbner ny bar med 300 gratis cocktails

hidden dimsum by night
Foto: Unsplash

Hidden Dimsum By Night bliver ifølge restauranten selv det første sted, du kan få asiatiske snacks i de Københavns nattetimer. Læs mere om Hidden Dimsum By Nights åbningsfest her.

Dim sum
Dim sum kan beskrives som en form for kinesisk udgave af tapas eller meze og er en masse mindre retter, du spiser til deling.

Læs også: Prisregn over københavnske cocktailbarer: Her er byens bedste cocktail