Utroligt populære Hart Bageri åbner nu en ny brødbar på Christianshavn. Her vil der udover alle de velkendte bagerlækkerier fra Frederiksberg også være fokus på brød med tapas med et vinkort tilpasset af Noma’s sommelier samt te-cocktails. På åbningsdagen vil der være fem golden tickets, hvor man kan vinde et års forbrug af surdejsbrød.

Wienerbrød i lange baner. Surdejsbrød med pølse og ost akkompagneret af et vinkort tilpasset af Noma’s sommelier. Hart Bageri åbner nu med en helt ny brødbar på hjørnet af Strandgade 108.

“Vi har grebet chancen for at åbne et nyt sted og glæder os helt vildt. Ligesom på Frederiksberg vil vi selvfølgelig tilbyde surdejsbrød, rugbrød og wienerbrød til lokalmiljøet. Og så har vi også siddepladser i brødbaren. For mig er det en fantastisk mulighed for at vise København, hvordan vi selv elsker at spise brød”, fortæller Richard Hart og fortsætter:

“For mig er det ugens højdepunkt, når jeg har haft tid til at cykle rundt i byen for at købe lidt pølse og ost, som jeg kan sidde og hygge med om aftenen. Netop der nyder jeg mit surdejsbrød allermest. Derfor er det helt naturligt for os at skabe et rum, hvor gæsterne har mulighed for at gøre det samme”.

Brødbaren vil servere en række oste og pølser, som kan nydes på stedet eller tages med hjem, ligesom der vil være udvalg af andre varer til morgenbordet. Richard Hart har også samarbejdet med Noma’s sommelier om et vinkort til stedet, der komplimenterer brødretterne.

Specielle te-cocktails i fokus

Richard Hart er opvokset i London. Og som en hilsen til fødelandet vil Brødbaren også tilbyde en række britisk inspirerede te-cocktails.

“Te har været en del af hele mit liv. Jeg har simpelthen fået det ind med modermælken. Om morgenen kan jeg drikke en hel kande, og om aftenen kan jeg finde på at pifte den op med et lille skvæt whisky”, forklarer Richard Hart og uddyber:

“De sidste par måneder har vi eksperimenteret med at infusere forskellige slags alkohol med te. Resultaterne er fantastiske, og vi glæder os enormt til at servere cocktails som man gjorde i gamle dage, før man begyndte at blande det hele med cola”.

Brødbaren vil være åben syv dagen om ugen fra morgen til aften. Således er det både muligt at købe bagværk med hjem til morgenbordet, eller sætte sig i baren med kaffe, te, vin og snacks i løbet af dagen og aftenen.

Hart Bageri åbnede på Frederiksberg i 2018 og har siden serveret genfortolkninger af danske bagetraditioner til lokalmiljøet. Alt er bagt fra bunden i små portioner. Og med håndværket i fokus hos Richard Hart, som med et internationalt hold i ryggen har været med til at løfte baren for surdejshåndværket i byen.

På åbningsdagen d. 15/11 vil Brødbaren, som de har tradition for på Frederiksberg, have fem brød med golden tickets i på hylderne. De heldige købere af brødene med golden tickets vil vinde et års forbrug af surdejsbrød.