Udnyt byens muligheder med hjælp fra vores guide til din weekend i København – fyldt med events og aktiviteter.

Denne weekend byder som altid på masser af fede oplevelser i København. WeKBH guider dig til nogle af de mest interessante aktiviteter og arrangementer, så du kan fylde din weekend med spændende events.

Fredag den 16. august

Gratis grillmad, snaps, øl og vin: Grand Opening af Restaurant Frihavn
Fra klokken 15 holder Restaurant Firhavn et brag af en gratis åbningsfest, hvor du kan mæske dig i lækkert kød, godt til ganen – med procenter selvfølgelig, lækker jazzmusik. Og så kigger en ølkusk fra Carlsberg også forbi. På grillen vil der være både pølser og lækkert kød. Snaps Bornholm byder på smagsprøver og laver cocktails med snaps. Copenhgen Distillery viser, hvilke gin og andre drikkevarer, de laver. Der vil være både bobler, vin og øl. Alt i alt et overdådighedshorn. Og så kommer Lena Bjørvig og band til at spille jazz til arrangementet. Vi glæder os allerede helt vildt. Her i artiklen kan du læse mere om den nye restaurant.

Musik og gratis mad: Indvielse af badezonen ved Bølgen på Kalvebod Brygge
Københavns havn er med sit liv og rene vand blevet et symbol på det grønne og bæredygtige København. Og i dag klokken 14 indvier Københavns Kommune endnu en ny badezone ved bølgen på Kalvebod Brygge, og det bliver fejret med musik fra en flydende ø, hygge og lidt godt til ganen fra havets eget spisekammer. Alle er velkomne. Læs det fulde program i kalenderpunktet her.

Amerikansk superstjerne gæster København: Jason Derulo spiller i Tivoli
Den amerikanske sanger, producer og danser Jason Derulo har i årevis leveret bangers til dansegulvet såvel som hitlisterne med titler som Want To Want Me, Talk Dirty To Me og Swalla, der har svimlende 1,2 milliarder visninger på YouTube! Han startede sin karriere som producer og fik sit store gennembrud som soloartist med debutsinglen Whatcha Say i 2009. Siden har han udgivet en lang række af platinsælgende singler og i dag klokken 22 kan du opleve ham til fredagsrock på Plænen. Med sig i Tivoli har Jason Derulo som altid en flok dansere og et velsmurt sceneshow i bedste amerikanske stil.

Lørdag den 17. august

Masser af kærlighed og fest: Copenhagen Pride Parade 2019
Det er tid til at hejse regnbueflaget og sætte kærlighed, ligestilling og tolerance på agendaen, når Copenhagen Pride Parade i samlet flok fra Frederiksberg Rådhusplads til Københavns Rådhusplads. Afgang fra Frederiksberg Rådhusplads er kl. 13.00 og den forventede ankomst til Pride Square (Københavns Rådhusplads) er kl. 15.00. Copenhagen Pride Parade vil igen i år gå via Frederiksberg Allé og frem til Vesterbrogade, hvor den fortsætter som tidligere år frem til Pride Square. Umiddelbart efter ankomst til Pride Square skydes årets store Pride Show igang på scenen.

DJ, overraskelser og fællesskål: Absalon fylder fire og holder stor fødselsdagsfest
Absalon på Vesterbro fylder fire år og fejrer det i dag fra klokken 18 og til den lyse morgen med en stor fest. Kom, syng, dans, drik et par drinks eller ping pong pilsnere – og vær med til at fejre at endnu et år er gået. Der bliver fællesspisning, overraskelser, good times, fællesskål, dj, danseguld og dansegulv og FEST helt til kl. slår 02.

For hele familien: LoppeMekka på Østerbro
Fra klokken 9 i dag bliver områdetomkring Ndr. Frihavnsgade fra Trianglen til Randersgade afspærret og forvandlet til søndagsmarked og loppemekka med loppestande, ansigtsmaling for børn, ballonklovn, byttemarked for børn, brætspil og andre aktiviteter.

Fri entré: Keramikmarked i Absalon
Mangler du en stegeso, tepotte eller kaffekop? Fra i dag klokken 10 kan du kigge forbi Absalon, når Yonobi Studio og Absalon igen inviterer til keramikmarked og gå på opdagelse i alverdens former og glaseringer. Der vil være et udvalg af boder, så der både er noget til dig, der elsker det hvide, det brune, det blanke og det rå. Måske finder du gaven til svigermor eller noget nyt og smukt til dig selv. Caféen er åben med morgenmad, frokost og snacks hele dagen. Fri entré.

Søndag den 18. august

Byens bedste bartendere fejrer Negroniens 100 år hos Gaarden & Gaden
Fra klokken 16 kan du i dag komme forbi Gaarden & Gaden og fejre 100-året for verdens bedste cocktail. Negronien. Gaarden & Gaden har inviteret nogle af byens bedste bartendere, der vil komme og servere deres signatur-Negroni. Det er Terkel Kleist fra Gensyn Bar, Geoffrey Canilao fra Balderdash og Carl Wrangel fra Barking Dog.

Stort udendørs loppemarked på Bryggen
Fra klokken 10 og resten af dagen kan du gå loppe-amok ved området omkring Kulturhuset på Bryggen, hvor 150 stadeholdere sælger ud af gemmerne.

God weekend!

Husk, at du altid kan se, hvad der sker i København, i weKBHs kalender. Her opdaterer vi løbende med udvalgte events og aktiviteter.