Udnyt byens muligheder med hjælp fra vores guide til din weekend i København – fyldt med events og aktiviteter.

Denne weekend byder på et par fede events i København. WeKBH guider dig til nogle af de mest interessante aktiviteter og arrangementer som guide til din weekend i København. God fornøjelse. Og weekend, selvfølgelig.

Hele weekenden:

Få styr på sommergarderoben: Stort lagersalg på Docken
Både fredag og lørdag kan du få helt styr på sommergarderoben, når NN07 disker op med shorts, overtøj, strik, skjorter, hybrider, jeans og chinos til spotpriser. Det foregår på Docken i Nordhavnen. Fredag er det mellem 10 og 18, lørdag er det mellem 10 og 16. Der vil løbende være opfyldning, og du kan både betale med kontanter og dankort.

Fredag den 16.april

Øl, økogrønt og naturvin: Markedsdag i Valby
I dag mellem 11 og 17 er der markedsdag foran Vores Brød i Valby. Det er et samarbejde mellem Det lille Grønttorv, Sydfranske Vine og Vores brød, der stiller med både øl, økogrønt og naturvin på Toftegårds Plads, og der vil være smagsprøver.

Fascinerende oplevelser: Fem gratis dagsudflugter tæt på København
Der er masser af smuk natur og gratis oplevelser tæt på byen. Vi har samlet fem af dem i en stor guide, som du kan finde via linket her.

Lørdag den 17. april

Kirsebærtræer springer ud: Gå en tur i byen
Byens kirsebærtræer er begyndt at springe ud. Den populære allé i Bispebjerg bliver i år ensrettet. Men hvad med at gå en tur og se på de smukke træer, der er rundt omkring i hele byen?

God weekend!

Husk, at du altid kan se, hvad der sker i København, i weKBHs kalender. Her opdaterer vi løbende med udvalgte events og aktiviteter.