11 nye madboder fra hele verden. Eget containerbryggeri og kafferisteri. Reffen genåbner større end nogensinde før. Og hvor vi dog glæder os til igen at kunne slænge os i solen med lidt godt i bægeret og på paptallerkenen.

Fadøl i sandet. Kold rosé i vandkanten og masser af streetfood. Onsdag den 21. april begynder duften af mad fra alle verdenshjørner igen at sprede sig over nordens største madmarked på Reffen.

”Vi glæder os utrolig meget til at åbne igen for fjerde sæson på Reffen. Vi har ikke siddet stille hen over vinteren, men brugt tiden på at gøre det hele til en endnu større oplevelse,” siger Ruben Passer, der er direktør på Reffen.

LÆS OGSÅ: Københavns bedste franske brasserie? ”Må vi begynde med et glas Côte-Rôtie, s’il vous plaît”

Reffen udvider med 2 barer, 3 kaffebarer og 11 nye madboder fra hele verden: Paella, Holy Krapow, The Goulash Kings, Sweet Cheasy Dreams, Street Porchetta, Homeburger, Tacos Pastor, Big Easy Seafood Shack, Goodie Factory, Yalla Yalla og Indian Bites.

Du kan stadig smage alle de gamle favoritter på Reffen. Flere af dem har endda fået nye retter på menukortet og et tiltrængt ansigtsløft efter en lang vinterpause.

I alt kan du nu vælge imellem 38 lækre madboder, når du tager et smut til Refshaleøen. Det gør Reffen til Nordens største madmarked.

LÆS OGSÅ: Hele fem nye madboder: Broens Gadekøkken genåbner med flere nyheder

Derudover er der også upgrade på både øl og kaffe. I år vil din kaffe og øl nemlig blive brygget med endnu større omhu og kærlighed. Reffens kafferisteri by Nordhavn Coffee, rister bønnerne til alle kaffebarer. Det samme gør sig gældende for Nørrebro Bryghus Containerbryggeri. Her vil du i løbet af året kunne nyde deres Reffen Lager, Weissbier og IPA. De første øl, der både er brygget, tappet og serveret på Reffen.

Vi glæder os så meget til en sommer på Refshaleøen.