Det kan godt være, du ikke kan sidde med vennerne og nyde lækre drinks og vidunderlig vin på byens barer i øjeblikket. Til gengæld skal du ikke snydes for lækkerierne. For flere af byens favoritter tilbyder nemlig coronadrikkevarer til tørstige sjæle. Og indrømmet, vi er blandt dem her på redaktionen. Her får du en guide til nogle af dem.

Var det noget med en Negroni? Specialøl eller nøje udvalgt naturvin? Der er heldigvis fortsat masser af mulighed for at nyde lækre drinks udenfor. Og hvorfor ikke støtte en af byens barer samtidig. Vi guider dig her på vej.

Tap 21 Craft Beer på Frederiksberg

Her er der åbent for salg af både øl, vin og læskedrikke i flasker og dåser. Og så er der oven i købet 20 procent coronarabat på specialflaskeøl. Åbningstiderne er tirsdag og torsdag fra 16-20 samt 12-15 om lørdagen. Du kan se hele udvalget og alle priser via linket her.

Empirical Spirits på Refshaleøen

Spiritus, lækre drinks og skønne blandinger. Empirical Spirits er en darling her på redaktionen. Og i disse coronatider tilbyder de levering af hele sortimentet, som du finder via linket her. Du kan blandt andet gå ombord i en Negroni eller husets helt egen Fuck Trump And His Stupid Fucking Wall

Cocktails Empirical Spirits
Lækre drinks fra Empirical Spirits. Foto: Daniel Rasmussen/Wonderful Copenhagen

Champagnekælderen på Nørre Søgade

Okay. Er du til bobler, er du også til Champagnekælderen. Her kan du gå corona-amok i omkring 200 forskellige slags bobler. Og du kan både købe med hjem eller få et glas med i solen til at sidde ved Søerne. Vi elsker konceptet. Her i coronatiderne er der åbent torsdag og fredag fra 15-18.

Bootleggers Craft Beer Bar på Amager

Hos Bootleggers Craft Beer Bar i Holmbladsgade kan du få lækre øl i litervis. Og ja, vi mener litervis med to go. Der er mange forskellige og altid kyndig vejledning. Alle øl bliver solgt i flasker, der indeholder en liter. Skål.

Pompette på Nørrebro

Indrømmet. Vi er ret så vilde med Pompette i Møllegade, som vi også tidligere har skrevet om her på redaktionen. I øjeblikket er vinbaren lukket. Til gengæld har folkene bag lanceret en webshop, så du ikke bliver snydt for stedets skønne naturvin til rimelige priser. Du finder alle vine i shoppen via linket her.