Fremover kan du blandt andet sætte tænderne i lækkerier fra Lola, Pasta La Pasta og Aamann.

Smørrebrød, italiensk pasta og økologiske grønne retter. Der bliver fuld smæk på smagsoplevelsen og helt sikkert noget for enhver smag, når Broens Gadekøkken åbner igen. Og de gode gamle favoritter fra eksempelvis Dhaba og Gasoline Grill er der selvfølgelig fortsat.

”Vi har glædet os helt uhyggeligt meget til at kunne åbne Broens Gadekøkken igen. Vi har derfor brugt nedlukningen til at forberede åbningen, så alle kan føle sig helt trygge, når de besøger vores 4.600 m2 store areal. Nu trænger vi til at komme ud og opleve noget nyt igen,” siger Kira Thanning, direktør i Broens Gadekøkken.

Og nyt bliver der i hvert fald i år masser af. Broens Gadekøkken disker nemlig op med hele fem nye containerkøkkener.

Sultne besøgende kan eksempelvis kaste sig ud i det danske køkken sammen med den kendte kok Adam Aamann. Aamann er kendt for sine højtbelagte smørrebrød. Og det er da også præcis, hvad han serverer i Broens Gadekøkken.

En anden nyhed er Pasta la Pasta, der med deres teknikker og viden fra Michelin-universet hæver den klassiske og simple, italienske pasta til helt nye luftlag. Her er grundlaget lagt for seriøs god pasta.

Og så kan du også besøge en af verdens bedste kvindelige kokke, Kamilla Seidler. Hun blev blandt andet udnævnt til bedste kvindelige køkkenchef af The World’s 50 best Restaurants i 2016, og nu åbner hun altså op for Lola i nye rammer med det grønne og økologiske køkken i hovedsædet.

LÆS OGSÅ: Tranquilo Bikinis’n’Cocktails by Nærvær: Her er Kødbyens nye hotspot

Derudover åbner The Organic Boho, somtrækker referencer til eksotiske og farverige Ibiza med sund og bæredygtig mad samt Strutto, der serverer crescia med parmesanost og svinefedt.

Broens Gadekøkken åbner den 21. april med live musik og gode tilbud i baren, og det gælder både onsdag, torsdag og fredag.